Uzgoj činčila

A.G.E. d.o.o. posjeduje vlastitu farmu i objekat za uzgoj činčila. Godišnje uzgojimo preko 1000 životinja sa izvozom na tržišta europske unije. Farma je opremljene po savremenim standardima koja posjeduju sistem ventilacije i klima uređaja koje utiču na kvalitetan razvoj životinja.

Otkup i prodaja

Otkup i prodaja sirovih krzana činčile. Po najpovoljnijim cijenama otkupljujemo sirove kožice od svih uzgajivača širom BiH. Ukoliko ste uzgajivač i želite da plasirate krzna na tržišta EU, kontaktirajte nas.

Savjetovanje

Nudimo usluge savjetovanja i profesionalnu pomoć prilikom odluke ulaska u djelatnost farmerskog uzgajanja činčila ili rješavanja specifičnih problema i procesa optimizacije na već postojećim farmama.

Naša glavna oblast je fokusiranje na jake i zdrave životinje koje su visoko produktivne. Sve životinje odabrane za uzgoj, odabrane su od skupa visokih zahtijeva kako za kvalitet krzna životinje, tako i za procijenu genetike roditelja. Izbora budućeg uzgoja zahtjeva kao prvo, dugogodišnje iskustvo, ali i svakodnevnog rada na farmi.

Mi to posjedujemo.